Orbits - TARJOUSHINTA!

15,00 Eur (sis alv 24%)

Määrä:
  • mitat: ø 48 x 13,5 mm
  • paino: 0, 1 kg
  • sisältö: 2 kpl

Orbits silmäkivet, onko mitään omituisempaa nähty? Totuus on kuitenkin se, että jos silmät ovat väsyneet liiasta tietokoneen näytön tuijotuksesta tai jos ilta on venähtänyt pitkäksi, jääkaapissa viilennetyt Orbitsit rentouttavat silmiä. Samoin, mikäli allergiat vaivaavat silmiä Orbits tuo apua saattaa tuntua yllättävän hyvältä.

Mikäli silmät ovat erityisen kuivat, tarvitaan lämpöhoitoa aktivoimaan Meibomin rauhasia. Silmäkivet lämmitetään kuuman veden avulla. Laita kulhoon Orbits-silmäkivet ja kaada päälle kuumaa vettä. Kun kivet ovat hieman ihoa lämpöisemmät, ota kivet kulhosta ja aseta ne silmille. Kivillä voi hieroa kevyesti pyöritellen, jotta saadaan aktivoitua Meibomin rauhasia. Silmäkiviä voi myös kevyesti vetää ylhäältä alaspäin silmäluomen pintaa pitkin. Tarpeen vaatiessa kivet voi lämmittää uudelleen ja toistaa käsittelyn.

Kiven pintaan tarttuu sormista ja luomien iholta ihon omaa rasvaa ja silmien hoitotuotteiden rasvoja ja öljyjä. Silmäkivet voi pestä astianpesukoneessa tai käsitiskiaineella ja lopuksi desinfioida kiehuvalla vedellä. 

 

 

 

 

Kommentit« Takaisin