MiniSolejoy - UUTUUS!

21,50 Eur (sis alv 24%)

Määrä:

* mitat: pallo ø 4,5 cm, korkkialusta ø 10 cm
* paino: 220 gr
* sisältö: 1 pallo ja korkkialusta

Jalan heijastehoidon ajatus lähtee siitä kokemusperäisestä totuudetsa, että häiriö tietyssä kehon osassa tunttu muutoksena rakenteessa tai painallusarkuutena vastaavalla heijastealueella jalkaterässä. Hieromalla jalkaterän kipukohtia voimme hoitaa kehon häiriötiloja.

Aseta vuolukivipallo pienehkön, kuumuutta kestävän astian pohjalle. Keitä vesi vedenkeittimellä tai kattilassa kiehuvaksi. Kaada kiven päälle kuumaa vettä niin, että se peittyy kokonaan. Kun vesi on jäähtynyt niin paljon, että voit turvallisesti laittaa kätsei sinne, nosta kivipallo ylös. Kuivaa kiven pinta ja aseta lämmin kivi korkkialustan syvennykseen.
Aseta korkkialausta lattialle tuolin, sohvan tms. eteen. Isttudu rennosti ja hiero jalkapohjan kipeitä kohti ajoko pitkittäis- tai poikittaisliikkeillä. Voit toki myös pyörittää palloa jalkapohjan alla.

Kivipallon voi puhdistaa astianpesukoneessa tai pesemällä se käsin esim. astianpesuaineella. Korkkialustan voi tarvittaessa puhdistaa pesemällä se käsin saippualla tai astianpesuaineella. Anna korkin kuivua täysin kuivaksi ennen seuraavaa käyttöä.

Lisää tarkempia ohjeita hierontaan pakkauksen mukana. 

Kommentit« Takaisin