Lehdistötiedotteet

16.05.2012

SOLEJOY -hierontakivi jalkojen ja koko kehon hyvinvointiin

Jalan heijastehoidon ajatus perustuu siihen, että ihmisen koko keho on pienoiskoossa heijastuneena jalkaterissä. On myös havaittu, että häiriö tietyssä kehon osassa tuntuu muutoksena rakenteessa tai painallusarkuutena vastaavalla heijastealueella jalkaterässä. Hieromalla jalkaterän kipukohtia voidaan siis hoitaa erilaisia kehon häiriötiloja.

Lämmön ja painalluksen yhdistelmä on erityisen rentouttava ja miellyttävä. Jalkojen kautta lämmittäen tavoitetaan lähes koko keho.

Solejoy on käyttövalmis kokonaisuus, jossa on luonnonkorkkialusta ja 2 vuolukivistä hierontapalloa. Suomalainen vuolukivi varaa tunnerusti tehokkaasti lämpöä. Kivet lämmitetään kuuman veden avulla ja lämmitettyä palloa pyöritellään molempien jalkapohjien alla aluksi yhteensä noin kymmenen minuuttia hiljalleen aika lisäten. Käyttö- ja lämmitysohjeet pakkauksessa. 

Solejoyn hierontapallot on valmistettu Tuupovaarassa, Pohjois-Karjalassa, yli kaksi miljardia vuotta vanhasta, suomalaisesta peruskalliosta. Alusta on luonnonkorkkia.

« Takaisin
06.11.2013

Klassikko uudistuu »

Reilut viisi vuotta sitten Hukka Design esitteli Makkaraputken, joka palautti perinteisen saunaherkun suomalaisten mieliin ja kiukaille. Ei enää hankalia foliopusseja, kiukaan kivillä...