Lehdistötiedotteet

11.04.2011

Rantasaunan tunnelma myös kotisaunaan

HUKKA DESIGN OY
Lehdistötiedote

Kesä alkaa olla takana ja päivä lyhenee. Työn keskellä moni meistä kaipaa kesän lämpöä ja tunnelmaa. Tärkeä osa tuota tunnelmaa on esimerkiksi vedestä heijastuvan valon leikki rantasaunan katossa.

Auringon säteet vähenevät talvea kohti mentäessä, sille emme voi mitään. Nyt kuitenkin jokainen meistä voi loihtia kesäisen valaistuksen myös kotisaunaan. Hukka Loiste on aivan uudentyyppinen löylyastia, joka antaa ainutlaatuisen tunnelman saunaan. Yli kaksi miljardia vuotta vanhasta, suomalaisesta vuolukivestä tehty tukeva jalusta kätkee sisälleen modernia led –teknologiaa, joka yhdessä kirkkaassa maljassa olevan veden kanssa loihtii ennen näkemättömän tunnelmavalaistuksen saunaan kuin saunaan.

Loiste myydään käyttövalmiina ja se toimii neljällä AA paristolla, jotka on asennettu valmiiksi jo tehtaalla. Myynti hyvin varustetut marketit, tavaratalot ja rautakaupat.

Tuotteen valmistaja:
Hukka Design Oy
Teollisuustie 5
82730 Tuupovaara
020-1556 900
www.hukka.fi

Lisätietoja: 
Seppo Raijas
0400-528 007
seppo.raijas(at)hukka.fi

Tuotteen toiminnasta on video kotisivullamme, sekä muita kuvia sen toiminnasta.

« Takaisin
06.11.2013

Klassikko uudistuu »

Reilut viisi vuotta sitten Hukka Design esitteli Makkaraputken, joka palautti perinteisen saunaherkun suomalaisten mieliin ja kiukaille. Ei enää hankalia foliopusseja, kiukaan kivillä...