Lehdistötiedotteet

06.11.2013

Klassikko uudistuu

Reilut viisi vuotta sitten Hukka Design esitteli Makkaraputken, joka palautti perinteisen saunaherkun suomalaisten mieliin ja kiukaille. Ei enää hankalia foliopusseja, kiukaan kivillä kärisevää rasvaa ja palaneita makkaroita, vaan tyylikäs, yli kaksi miljardia vuotta vanhasta, suomalaisesta vuolukivestä valmistettu kiviputki, jossa makkara paistuu siististi, pinnalta rapeaksi ja sisältä meheväksi.

Hyvääkin voidaan parantaa ja klassikkoa uudistaa. Uuden Makkaraputken perusominaisuudet ovat tallella: Makkara paistuu edelleen herkullisesti ja rasva ei tahraa kiuaskiviä. Uutta on putken pohjan muotoilu, joka parantaa merkittävästi käyttöominaisuuksia. Paistamisen jälkeen Makkaraputki voidaan nostaa vaikkapa patakintaalla lämpöä kestävälle alustalle pystyyn tasaisen pohjansa varaan odottelemaan herkutteluhetkeä. Nyt saunavieraat voivat kuivailla ja jäähdytellä kaikessa rauhassa. Makkaraputki pitää saunaherkun lämpimänä, joten kiirettä ei ole. Kun ruokailuhetki koittaa, putken sivulla olevan uran avulla makkara on kätevä napata vaikkapa haarukkaan ja nauttia.

Myös jälkien siivous käy helposti. Makkaraputki, kuten muutkin kotimaisesta vuolukivestä valmistetut pienesineet voidaan pestä astianpesukoneessa.   

« Takaisin
06.11.2013

Klassikko uudistuu »

Reilut viisi vuotta sitten Hukka Design esitteli Makkaraputken, joka palautti perinteisen saunaherkun suomalaisten mieliin ja kiukaille. Ei enää hankalia foliopusseja, kiukaan kivillä...