Harmony

Kiven kosketus
hoitaa kehoa

Kiviä ja erilaisia kuumakivihoitoja on käytetty kehon huoltamiseen eri kulttuureissa jo vuosituhansien ajan – eikä suotta. Kiven kosketus rauhoittaa lihaksia, vartaloa ja mieltä erityisen tehokkaasti. Hukka Harmony -sarja sisältää vuolukivestä valmistettuja hyvinvointituotteita, joita voi käyttää muun muassa kuumakivihoitoihin sekä hierontaan.

Vuolikivi sitoo 2,5-kertaisen määrän energiaa verrattuna ”perinteisiin” kuumakivihoidoissa kätettyihin kiviin. Siksi niitä tarvitsee paljon pienemmän määrän hyvien tuloksien saavuttamiseksi. Vuolukiven ainutlaatuinen rakenne tekee siitä myös hygieenisen: sen huokoisuus on vain 0,008 %, joten se ei kerää likaa eikä kuollutta ihosolukka ja se on todella helppo puhdistaa.

Mikä tekee
Hukasta ainutlaatuisen?

Mikä tekee
Hukasta ainutlaatuisen?

Kuumakivihoidossa käytettyjen kivien on pysyttävä lämpiminä pitkään. Käyttämällämme vuolukivilaadulla on ainutlaatuinen kyky sitoa ja varastoida lämpöä. Vähäisen huokoisuutensa ansiosta se on myös hygieeninen. Kaikki Hukka Harmony -tuotteemme on valmistettu tästä yli kaksi miljardia vuotta vanhasta luonnonkivestä. Materiaali on 100 % luonnontuote: tuotteiden valmistusprosessissa ei käytetä lainkaan kemikaaleja.

Suosituimmat hyvinvointituotteemme