Gourmet

Kivi tuo makua
 ateriaan

Hukka Gourmet -tuotteet on suunniteltu hyviin hetkiin herkullisen ruuan äärellä: ruuanlaittoon, tarjoiluun ja kattaukseen. Laadukkaat tuotteet kelpaavat niin keittiömestareille kuin kotikeittiöön. Ne kestävät äärimmäisiä lämpötilaolosuhteita ja tekevät kattauksestasi ajattoman.

Hukka Gourmet -tuotteet on valmistettu 2,8 miljardin vuoden ikäisestä vuolukivestä, joka on 100 % luonnonmateriaali. Tuotteet ovat turvallisia ja ne on helppo pitää puhtaina. Valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja. Vähäisen huokoisuutensa (huokoisuus 0,008 %) ansiosta vuolukivi on helppo pestä eikä siihen kerry pesuainejäämiä, likaa tai bakteereja. Kaikki Hukka Gourmet -tuotteet voi pestä tavallisilla astianpesuaineilla tai astianpesukoneessa.

Vuolukivi pysyy
kylmänä ja kuumana

Vuolukivi pysyy
kylmänä ja kuumana

Vuolukivellä on luontainen kyky sitoa ja varastoida lämpöä. Esi-isämme ja -äitimme osasivat hyödyntää tätä kykyä jo vuosituhansia sitten: niin tulipaikat kuin ruuanlaittovälineet tehtiin aikanaan vuolukivestä. Hukka Gourmet -tuotteissa ikiaikainen materiaali on muovattu palvelemaan tämän vuosituhannen keittiöitä ja foodieita.

Suosituimmat Gourmet-tuotteemme