Valkosipuli- / juustoperunat

Kasarilliseen perunoita tarvitset 3-4 keskikokoista perunaa (valitse jokin kiinteä lajike),
3 kynttä valkosipulia, hieman ruokaöljyä, suolaa sekä kermaa. Juustoperunoihin tietenkin mieleistäsi juustoa. Muista, että parhaan lopputuloksen saat valitsemalla riittävän rasvaista juustoa.

VALMISTUS
  1. Pese ja kuori perunat, pilko ne ohuiksi viipaleiksi
  2. Levitä pari ruokalusikallista ruokaöljyä kasarin pohjalle
  3. Lado Grillikasariin kerroksittain perunasiivuja ja valkosipulia. Ripottele jokaiseen kerrokseen myös hieman suolaa (mikäli teet juustoperunoita korvaa valkosipuli juustoraasteella).
  4. Kun kasari on täynnä, kaada päälle ½ dl kermaa
  5. Sytytä grilli ja säädä lämpötila 1/3-teholle
  6. Nosta kasari grilliin. Kypsennysaika on 20-30 minuuttia riippuen grillin tehosta ja perunalajikkeesta.

Tilaa Hukka Grillikasari verkkokaupasta »