Juustoiset vihannekset

Varaa sopiva määrä vihanneksia. Helpointa on käyttää kaupan valmiita vihannessekoituksia. Lisäksi tarvitset tuorejuustoa, mausteita ja nesteeksi kasvislientä tai kermaa.

VALMISTUS
  1. Öljyä Grillikasarin sisäpinta
  2. Täytä kasari vihanneksilla ja sekoita joukkoon sopiva määrä tuorejuustoa
  3. Mausta oman makusi mukaan suolalla, pippurilla ja erilaisilla yrteillä
  4. Lisää kasariin ½ - 1 desilitraa nestettä (kasvislientä tai kermaa)
  5. Mikäli haluat pinnalle gratiinikerroksen, ripottele vihannesten päälle hieman juustoraastetta
  6. Sytytä grilli ja säädä se 1/3-teholle
  7. Nosta kasari / kasarit grilliin ja sulje kansi
  8. Tarkista aika ajoin, että neste kiehuu sopivasti, säädä tarvittaessa grillin tehoa
  9. Raaka-aineista, halutusta kypsyysasteesta ja grillistä riippuen kypsyminen kestää yleensä noin 15 – 25 minuuttia

Muista, että Grillikasari varaa tehokkaasti lämpöä. Älä polta itseäsi, kun otat kasarin pois grillistä! Suojaa pöydänpinta käyttämällä aina pannunalustaa Grillikasarin alla.

Tilaa Hukka Grillikasari verkkokaupasta »