Kesäherkkuja Baijerista ja Pohjois-Karjalasta
Tosimiesten ateria, joista naisetkin tykkäävät. Hapankaali kun on niin terveellistä, ettei bratwursti, savukinkku, smetana tai siirappi tunnu missään!
AINEKSET
-
Rasiallinen valmista hapankaalia (200 grammaa per kasari)
-
Pari bratwurstia (toki muutakin makkaraa voi käyttää)
-
50 grammaa savukinkkukuutioita
-
1 dl smetanaa
-
3 ruokalusikallista siirappia
-
Vähän voita
-
Lisäksi joukkoon voi siivuttaa niin halutessaan 4 tuoretta herkkusientä
VALMISTUS
-
Pistä Grillikasari grilliin miedolle lämmölle (1/3 teho)
-
Kymmenen minuutin päästä pistä kasarin pohjalle vähän voita, kaada joukkoon savukinkku
-
Pilko kasariin bratwurstit ja ruskista hieman
-
Lisää joukkoon hapankaali ja kaada päälle siirappi, kypsennä 15 minuuttia aika ajoin sekoittaen
-
Sekoita kasariin smetana ja anna hautua vielä ainakin 10 minuuttia
Tilaa Hukka Grillikasari verkkokaupasta »