Hapankaali & makkarapata

Kesäherkkuja Baijerista ja Pohjois-Karjalasta

Tosimiesten ateria, joista naisetkin tykkäävät. Hapankaali kun on niin terveellistä, ettei bratwursti, savukinkku, smetana tai siirappi tunnu missään!

AINEKSET
  • Rasiallinen valmista hapankaalia (200 grammaa per kasari)
  • Pari bratwurstia (toki muutakin makkaraa voi käyttää)
  • 50 grammaa savukinkkukuutioita
  • 1 dl smetanaa
  • 3 ruokalusikallista siirappia
  • Vähän voita
  • Lisäksi joukkoon voi siivuttaa niin halutessaan 4 tuoretta herkkusientä
VALMISTUS
  1. Pistä Grillikasari grilliin miedolle lämmölle (1/3 teho)
  2. Kymmenen minuutin päästä pistä kasarin pohjalle vähän voita, kaada joukkoon savukinkku
  3. Pilko kasariin bratwurstit ja ruskista hieman
  4. Lisää joukkoon hapankaali ja kaada päälle siirappi, kypsennä 15 minuuttia aika ajoin sekoittaen
  5. Sekoita kasariin smetana ja anna hautua vielä ainakin 10 minuuttia

Tilaa Hukka Grillikasari verkkokaupasta »