Kermaiset valkosipulisienet

AINEKSET
  • Pari purkillista herkkusieniä (tai vastaava määrä tuoreita)
  • Pari porkkanaa
  • Valkosipulia
  • Soijaa
  • Öljyä paistamiseen
  • 1 dl ruokakermaa
VALMISTUS
  1. Pilko sienet viipaleiksi, jos käytät purkitettuja sieniä valuta ne kuiviksi
  2. Pistä Grillikasari lämpenemään grilliin, 1/3 -teholle
  3. Pilko porkkanat ohuiksi paloiksi poikittain
  4. Kuori ja pilko valkosipuli, sitä saa olla runsaasti
  5. Kaada kasarin pohjalle vähän öljyä ja kuullota valkosipulit siinä aavistuksen ruskeiksi
  6. Sekoita joukkoon porkkanat ja kuullota niitä noin 5 minuuttia
  7. Lisää sienet ja kerma, anna hautua vähintään 10 minuuttia (purkitetut sienet) 15 minuuttia (tuoreet sienet)
  8. Nosta kasari pöytää, älä unohda kunnon pannunalusta

Tilaa Hukka Grillikasari verkkokaupasta »