Lohipotti

Grillikasarilliseen lohipottia tarvitset noin 400 grammaa lohifileetä, noin 100 grammaa pakastettua Myllyn Paras ruistaikinaa (tai vastaavaa), soijaa, timjamia ja sitruunapippuria (voit myös käyttää sitruunamehua ja mustapippuria).

VALMISTUS
  1. Ota ruistaikinalevy sulamaan noin puoli tuntia ennen varsinaista ruoan valmistamista
  2. Poista kylkiruodot lohifileestä ja kuutioi se nahattomaksi
  3. Laita Grillikasarin pohjalle pari ruokalusikallista ruokaöljyä
  4. Lado lohikuutiot kasariin ja lisää joukkoon kaksi ruokalusikallista soijakastiketta
  5. Lisää muut mausteet makusi mukaan
  6. Taputtele sulaneesta ruistaikinasta ohut kuori ja tiivistä se kasarin kanneksi
  7. Tee kanteen haarukalla reikiä
  8. Sytytä grilli ja säädä teho 1/3 asentoon
  9. Nosta Grillikasari grilliin, paistoaika on noin 30 minuuttia grillin tehosta riippuen

Tilaa Hukka Grillikasari verkkokaupasta »