Chili con carne

AINEKSET
  • Jauhelihaa noin 200 grammaa / kasari (sikanauta on tähän ruokaan parasta)
VALMISTUS
  1. Sytytä grilli, säädä ½-teholle, aseta kasari / kasarit grilliin, anna lämmetä 10 minuuttia, kaada pohjalle hieman öljyä
  2. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kasarissa
  3. Lisää jauheliha ja ruskista
  4. Mausta liha makusi mukaan suolalla, chilijauheella ja punapippurilla. Mikäli käytät myös säilöttyjä tai tuoreita jalopenoja / chilejä muista se maustaessasi, ettei ruoasta tule liian tulista
  5. Sekoita joukkoon tomaattipyree
  6. Lisää pavut ja anna hautua noin 20 minuuttia välillä sekoittaen

Tarjoile suoraan Grillikasarista niin ruoka ei jäähdy ulkonakaan syötäessä. Chili Con Carne on tuhti ruoka sellaisenaan tai sen voi ”lusikoida” suuhunsa nacholastuilla. Päälle voi levittää lisäksi esimerkiksi juoksevaa Cheddar –juustoa.

Tilaa Hukka Grillikasari verkkokaupasta »