Alkupalatortillat

Voit myös valmistaa herkullisen tortilla –alkupalan Grillikasarilla seuraavasti:

AINEKSET
  • Tortillakuoria
  • Lohifileetä (noin 400 grammaa / kasari)
  • Yksi lime
  • Soijaa
  • Basilikaa (mieluiten tuoretta)
  • Mustapippurijauhetta
  • Mikäli haluat kuorruttaa palat juustolla varaa juustoraastetta tai juoksevaa juustoa
VALMISTUS
  1. Poista fileestä loput ruodot ja leikkaa se mahdollisimman ohuiksi, nahattomiksi siivuiksi
  2. Lado siivut isolle lautaselle limittäin, purista päälle limen mehu ja sopivasti soijaa, anna maustua tunti tai pari
  3. Ota tortillan kuori, lado sen päälle sopiva määrä lohisiivuja ja ripottele
  4. pinnalle basilikaa sekä mustapippurijauhetta, kierrä rullalle
  5. Leikkaa rullasta noin neljän senttimetrin pituisia paloja ja lado ne pystyyn Grillikasariin
  6. Säädä grillin lämpö noin 1/3 teholle, aseta kasari grilliin ja paista noin 25 minuuttiaNauti sormiruokana lämpimänä suoraan kasarista.

Tilaa Hukka Grillikasari verkkokaupasta »