GRILLIMESTARI

Grillaaminen on todella mukavaa puuhaa, varsinkin silloin, kun lopputulos on onnistunut. Aina se ei kuitenkaan ole ihan helppoa. Hukka Grillimestarilla onnistut aina paremmin. Grillimestari jakaa lämmön tasaisesti, jolloin grillattavat tuotteet myös kypsyvät tasaisesti, eivätkä pala tai kuivu.

Aina ei makkara tai pihvi maistu. Grillimestarin avulla voit grillata melkein mitä vain muitakin ruoka-aineita, kalaa, vihanneksia, hedelmiä ja jopa äyriäisiä. Grillimestari myös pitää ruoan lämpimänä pitkään.

Käyttöohje:

  • Käyttöönotto ensimmäisellä kerralla:
    • Pese Grillimestari huolellisesti ja anna sen kuivua rauhassa ennen käyttöä
    • Lämmitä sitä tyhjänä grillin puoliteholla noin 30 minuuttia ja anna jäähtyä
  • Normaali käyttö
    • Aseta Hukka Grillimestari grillin ritilälle siten, että lämpö osuu siihen mahdollisimman tasaisesti
    • Lämmitä grilliä täysteholla noin 15-20 minuuttia, riippuen grillin tehosta
    • Tarvittaessa levitä kivelle vähän voi/ruokaöljy seosta
    • Aseta grillattavat tuotteet Grillimestarin päälle
    • Sammuta grilli, kiveen varautunut lämpö pitää ruoan lämpimänä pitkään
  • Puhdistus:
    • Kivi voidaan puhdistaa grillinpuhdistusharjalla tai lastalla hankaamalla
    • Tarvittaessa pese, kuten muutkin astiat ja anna kuivua perusteellisesti (vähintään yksi vuorokausi) ennen seuraavaa käyttöä
  • Grillimestari soveltuu käytettäväksi ainoastaan kaasu- tai sähkögrilleissä. Sitä ei saa käyttää avotulella, hiiligrillissä tai kaasugrillin sivukeittimellä
  • Älä kolhi tai pudota kiveä. Se myös naarmuttuu melko helposti. Mahdolliset naarmut tai hiusmurtumat eivät estä kiven käyttöä normaalisti
  • Käytön jälkeen älä milloinkaan jätä Grillimestaria grilliin, vaan säilytä sitä kuivissa sisätiloissa.
  • Käsittele kivi aika-ajoin kevyesti ruokaöljyllä. Näin se säilyy paremmin käyttövalmiina

Hukka Grillimestari on valmistettu yli kaksi miljardia vuotta vanhasta, suomalaisesta peruskalliosta. Se on 100% luonnontuote.

Tilaa Hukka Grillimestari verkkokaupastamme »