KIVIARINA

Parhaiden leipomoiden leivät, sämpylät jne. paistetaan kiviarinalla, jolloin niihin saadaan herkullinen, rapea pohja. Hukka Kiviarinan avulla pääset samaan lopputulokseen myös kotona, aivan tavallisella sähkö- tai kaasu-uunilla.

Käyttöohje:

  • Käyttöönotto (tehdään ainoastaan ensimmäisellä kerralla):
    • Pese kivi huolellisesti ja anna sen kuivua rauhassa ennen käyttöä
    • Laita kivi uunipellille tai –ritilälle kylmään uuniin, kytke uuni päälle ja lämmitä tyhjää Kiviarinaa 250 asteisessa uunissa tunnin ajan, katkaise lämpö ja anna kiven jäähtyä uunissa
  • Normaali käyttö
    • Aseta Hukka kiviarina uunipellille tai –ritilälle kylmään uuniin
    • Lämmitä uuni leivontalämpöön
    • Aseta leivottavat tuotteet Kiviarinan päälle
    • Paista normaalisti
    • Nauti!
  • Puhdistus: Pese, kuten muutkin astiat ja anna kuivua perusteellisesti (vähintään yksi vuorokausi) ennen seuraavaa käyttöä
  • Muista: Hukka Kiviarina on valmistettu puhtaasta, yli kaksi miljardia vuotta vanhasta, suomalaisesta vuolukivestä. Käsittele ja säilytä sitä huolellisesti. Älä kolhi tai pudota kiveä. Se myös naarmuttuu melko helposti. Mahdolliset naarmut tai hiusmurtumat eivät estä kiven käyttöä normaalisti
  • Kiviarina soveltuu käytettäväksi sähkö- ja kaasu-uuneissa. Sitä ei missään tapauksessa saa lämmittää muualla (esimerkiksi liedellä tai mikroaaltouunissa)
  • Öljyä kivi aika-ajoin kevyesti ruokaöljyllä. Näin se säilyy käyttövalmiina paremmin

Hukka Kiviarina on 100% luonnontuote.

Tilaa Hukka Kiviarina verkkokaupastamme »